Відомо, в яких чемпіонатах може продовжити кар’єру Коноплянка після скандального відходу з ЧФР Клуж: деталі

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
349
1 голос
Відомо, в яких чемпіонатах може продовжити кар’єру Коноплянка після скандального відходу з ЧФР Клуж: деталі
Євген Коноплянка. Фото: Google
Колишній півзахисник ЧФР Євген Коноплянка, який зі скандалом розпрощався з клубом із Клужа, може продовжити кар’єру в чемпіонаті Азербайджану.

Євген Коноплянка може продовжити свою кар’єру, яка відверто почала котитися донизу, у чемпіонаті Азербайджану. Про це повідомляє тамтешній спортивний портал Sportinfo.az.

Однак, клуб, в який може перейти 34-річний українець, не називається.

За інформацією джерела, Коноплянка також може підписати контракт з клубом із Казахстану, Китаю, Індонезії або ж повернутися до України.

Нагадаємо, що Євген Коноплянка 3 січня розірвав контракт з румунським ЧФР, до якого перейшов влітку на правах вільного агента після того, як у нього сплив термін дії трудової угоди з польською Краковією.

  • В поточному сезоні українець вийшов на поле у футболці румунського клубу лише в трьох матчах: сумарно 54 хвилин ігрового часу.
  • ЧФР після 21-го туру має в активі 36 очок та посідає другу сходинку в турнірній таблиці румунської Ліги 1. Відставання від Стяуа, яка йде першою, складає вісім балів.
  • За час професійної кар'єри Коноплянка встиг пограти за українські Дніпро та донецький Шахтар, іспанську Севілью, німецький Шальке 04 та польську Краковію.