«У тренера гра – «бий-біжи, будь ласка, атака прийди»: Коноплянка відреагував на розрив контракту з ЧФР Клуж

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
338
0 голосів
«У тренера гра – «бий-біжи, будь ласка, атака прийди»: Коноплянка відреагував на розрив контракту з ЧФР Клуж
Євген Коноплянка, фото: ЧФК Клуж
Український 34-річний вінгер Євген Коноплянка прокоментував свій відхід з ЧФР Клуж. Досвідчений футболіст звинуватив головного тренера у своєму провалі в Румунії.

Вінгер Євген Коноплянка в інтерв’ю сайту «Український футбол» прокоментував своє дострокове розірвання угоди із ЧФР Клуж, яка була розрахована до кінця сезону.

Футболіст відповів, чи просив інвестора клубу Йоана Варгу дати йому ще можливість проявити себе.

«Я не просив про другий шанс. Я сказав президенту, що якщо цей тренер Андреа Мандорліні залишиться в команді й далі, то мені тут робити нічого. У нього гра – «бий-біжи, будь ласка, атака прийди»:)

Коноплянка спростував інформацію про те, що нібито симулював травми перед гостьовими матчами.

«Повна нісенітниця. Нехай подивляться, скільки матчів я просидів на лавці запасних, коли був повністю готовий до гри. Якби я не був готовий, то не потрапляв би в заявку».

Гравець висловив власну думку про те, чому в нього насправді не вийшло в Румунії.

«Коли я переходив у ЧФР Клуж, між президентом і тренером не було комунікації про те, які гравці потрібні й на які позиції. ЧФР Клуж грає за схемою 5-3-2, і для мене немає місця. Коли я запитав Мандорліні, чому мене тоді запросили, він відповів, що багато чого в клубі йому самому незрозуміло».

Коноплянка вважає, що його провини у тій ситуації, що склалася, немає.

«Подивіться на результати команди, і тоді стане відповідь стане зрозуміла: що не так, і хто в цьому винен. Потрібно вміти визнавати свої помилки, а не говорити, що людина симулює, коли мені з перших хвилин не дали зіграти жодного матчу», – сказав Коноплянка.

  • ЧФР Клуж після 21-го туру займає другу сходинку в турнірній таблиці румунської Ліги 1, відстаючи від лідера ФКСБ на вісім очок;
  • Коноплянка перейшов в румунський клуб на правах вільного агента на початку цього сезону;
  • Трансфермаркт оцінює вінгера у 250 тисяч євро.