Ракицький хоче заспівати гімн України в матчі за збірну: захисник Шахтаря мріє про виклик від Реброва

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
224
0 голосів
Ракицький хоче заспівати гімн України в матчі за збірну: захисник Шахтаря мріє про виклик від Реброва
Ярослав Ракицький. Фото: ФК Шахтар
Центральний захисник донецького Шахтаря Ярослав Ракицький все ще сподівається на запрошення від Сергія Реброва до лав національної збірної України.

Наддосвідчений бек донецького Шахтаря Ярослав Ракицький, який свого часу звернув не туди, перейшовши до російського  Зеніта, все ще мріє поновити виступи у складі збірної України.

Саме після переходу до клубу з Санкт-Петербурга Ракицького, власне і перестали викликати під знамена України. До того ж, фанати України неодноразово хейтили Ракицького його за стулені вуста під час гімну нашої держави.

Однак, час минув, і Ярослав готовий співати національний славень.

«Якщо отримаю виклик в національну команду, буду дуже радий. У збірній є традиція: новачок повинен виконати якусь пісню. І хоча я і провів за національну команду більше півсотні матчів, але все одно готовий щось заспівати для хлопців під час цього символічного дійства.

А гімн України тоді б уже виконав на стадіоні. У будь-якому випадку я його співаю і буду співати», – розповів Ракицький в інтерв'ю Сhampion.

  • В поточному сезоні Ярослав Ракицький провів за Шахтар 13 поєдинків у всіх офіційних турнірах: два голи, одна результативна передача. 
  • Контракт захисника з донецьким клубом чинний до 30 червня 2024 року. 
  • Transfermarkt оцінює поточну вартість 34-річного українця у 1,5 мільйонів євро.
  • Ракицький провів у складі національної збірної України 54 поєдинки: п'ять голів.
  • На внутрішній арені Шахтар пішов на зимову перерву, маючи в активі 31-е очко, яке дозволяє команді Марино Пушича посідати четверте місце в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • Окрім змагань в УПЛ, в кінці лютого Шахтар також гратиме в 1/16 фіналу Ліги Європи з французьким Марселем.
  • Матчі 1/16 фіналу ЛЄ проходитимуть 15 та 22 лютого 2024 року.