«Основні закиди – абсолютно безпідставні»: дружина Ракицького відповіла на критику в бік свого чоловіка

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
325
0 голосів
«Основні закиди – абсолютно безпідставні»: дружина Ракицького відповіла на критику в бік свого чоловіка
Ярослав та Ольга Ракицькі. Фото: Google
Дружина Ярослава Ракицького Ольга розповіла, як в родині футболіста реагують на критику в бік центрального захисника донецького Шахтаря.

Ольга Ракицька в інтерв'ю «Українському футболу» відверто розповіла, як у родині сприймали критику Ярослава серед українського суспільства:

«З одного боку, вже імунітет певний виробився, а з іншого боку – неприємно, коли йде порожня та необґрунтована критика. Не можу сказати, що нас це не зачіпає, але ми навчилися з цим жити. Тим більше, основні закиди – абсолютно безпідставні. Просто Ярослав – він такий, що не любить дарма балакати, не вважає за потрібне на все відповідати.

Я від себе скажу, що він – це людина з великим серцем. Близькі люди знають, скільки він зробив для людей ще до війни, і скільки допомагав і дитбудинкам, і багатодітним сім’ям, і допомагав рятувати життя людям. А зараз основна допомога йде на ЗСУ».

  • В поточному сезоні Ярослав Ракицький провів за Шахтар 13 поєдинків у всіх офіційних турнірах: два голи, одна результативна передача. 
  • Контракт 34-річного українця з донецьким клубом чинний до 30 червня 2024 року. 
  • Transfermarkt оцінює поточну вартість центрального захисника у 1,5 мільйонів євро.
  • Окрім донецького Шахтаря, Ярослав Ракицький також захищав кольори турецького клубу Адана Демірспор та російського Зеніту з Санкт-Петербурга.