Шахтар – Марсель: Ребров зробив прогноз на матч 1/16 фіналу Ліги Європи, згадавши ігри з Барселоною

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
722
0 голосів
Шахтар – Марсель: Ребров зробив прогноз на матч 1/16 фіналу Ліги Європи, згадавши ігри з Барселоною
Фото: ФК Шахтар (Донецьк)
Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров прокоментував результати жеребкування 1/16 фіналу Ліги Європи, за підсумками якого «гірникам» випало грати проти французького Марселя.

Сергій Ребров, на відміну від більшості фанатів донецького Шахтаря, вважає, що підопічним Маріно Пушича цілком по силам здолати в 1/16 фіналу Ліги Європи Марсель, бо в Лізі чемпіонів помаранчево-чорні перемагали і сильніших опонентів.

«Я вважаю, що Шахтар своєю грою заслужив на вихід до 1/16 Ліги Європи. Особливо відзначу дві гри проти Барселони (1:0, 1:2, – прим. «СЕ»). У другому матчі донецька команда перемогла і показала дуже високий рівень гри.

Не всі очікували, але вони заслужили на цей вихід. Якщо Шахтар підійде у гарній формі до протистояння з Марселем, то має дуже хороші шанси пройти далі», – сказав Ребров під час прес-конференції в інстаграмі VBET Ukraine.

  • Матчі 1/16 фіналу Ліги Європи проходитимуть 15 та 22 лютого 2024 року. 
  • Переможці вийдуть до 1/8 фіналу турніру, де приєднаються до команд, які посіли перші місця у групах. Команди, що програють, завершать виступи в єврокубках.
  • Донецький Шахтар вже зустрічався з французьким Марселем – в 1/4 фіналу Кубку УЄФА сезону 2008/2009. Тоді в тріумфальному для себе розіграші цього євротурніру, останнього в історії, до речі, «гірники» двічі обіграли французів: 2:0 вдома та 2:1 на виїзді.
  • У фіналі Кубка УЄФА команда Мірчі Луческу переграла німецький Вердер (2:1).
  • На внутрішній арені Шахтар пішов на зимову перерву, маючи в активі 31-е очко, яке дозволяє команді Маріно Пушича посідати четверте місце в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.