Зінченка рознесли за гру проти Салаха: названо гравця, який повинен замінити українця в старті Арсенала

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1437
0 голосів
Зінченка рознесли за гру проти Салаха: названо гравця, який повинен замінити українця в старті Арсенала
Олександр Зінченко. Фото: Google
Англійська преса продовжує критикувати українського захисника лондонського Арсенала Олександра Зінченка через його не надто вдалу гру проти Ліверпуля у 18-му турі АПЛ (1:1).

Критика наших колег з Англії на адресу Олександра Зінченка після гри з Ліверпулем у 18-му турі АПЛ (1:1), починає перетворюватись на булінг. 

Слідом за гнівним коментарем легенди Манчестер Юнайтед Гарі Невілла на адресу українця, підлили масла у вогонь і оглядачі порталу football.london. Вони почали порівнювати Зінченка з його партнерами (конкурентами) по захисту.

«Гра Зінченка змусила багатьох замислитися над тим, чи змогли б Юррієн Тімбер або Такехіро Томіясу боротися з Салахом у подібній манері?

Томіясу добре протистояв єгипетському вінгеру в минулих матчах проти Ліверпуля, а Тімбер розпочав сезон на позиції лівого захисника і, якби був у формі, то, швидше за все, вийшов би на поле проти Салаха».

Оглядачі з Англії припускають, що помилку Зінченка у випадку із забитим голом Мо Салахом, не має йому пробачати наставник Арсенала Мікель Артета.

У вигляді покарання йому пропонують посадити Зінченка на лаву запасних.

«Очевидним варіантом заміни Зінченка для Артети був би Якуб Ківьор. 

Польський захисник здатен зіграти на позиції лівого захисника і може отримати такий шанс у грі проти Вест Хема», – йдеться в публікації  football.london.

▶️  Відео помилки Зінченка в захисті, яка коштувала Арсеналу гола дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Варто нагадати, що після 18-ти турів Арсенал знаходиться на першому місці у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги. В активі підопічних Мікеля Артети 40 очок. Але відрив від Ліверпуля, який тримається другим, мінімальний – один пункт.

  • В наступному турі «каноніри» на «Емірейтс» прийматимуть Вест Хем. Лондонське дербі заплановано на 28 грудня. Початок матчу о 22:15 за київським часом.
  • Олександр Зінченко в поточному сезоні зіграв за Арсенал в 23-х поєдинках в усіх офіційних турнірах: один гол, одна результативна передача.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного українця в 42 мільйони євро.
  • У поточному сезоні Якуб Ківьор провів за Арсенал 13 ігор, загалом 569 хвилин. Результативними діями не відзначився.
  • Transfermarkt оцінює 23-річного поляка в 25 мільйонів євро.