Любеновича в Минай влаштував його знайомий із Зорі: відомі подробиці тренерського призначення в УПЛ

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
229
0 голосів
Любеновича в Минай влаштував його знайомий із Зорі: відомі подробиці тренерського призначення в УПЛ
Желько Любенович. Фото: Google
Головний тренер Минаю Желько Любенович працевлаштувався в закарпатському клубі завдяки колишньому пресаташе Зорі Павлу Козирєву, який пролобіював кандидатуру сербського фахівця.

Кандидатура Желько Любеновича опинилася на олівці у керівників Миная завдяки рекомендаціям від колишнього пресаташе луганської Зорі Павла Козирєва.

Про це проінформували журналісти порталу UA-Футбол. За інформацією джерела, Козирєв, який нині не працює ніде в українському футболі, продовжує підтримувати стосунки з впливовими людьми і саме він в розпал пошуків закарпатцями нового тренера, запропонував керівництву клубу Желько Любеновича. 

Козирєв, який раніше був пресаташе луганської Зорі, відіграв роль консультанта. 

  • Минай пішов на зимову паузу, маючи в доробку лише шість очок. Закарпатці перші з кінця в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги – 16-те місце.
  • У якості гравця в Україні Желько Любенович захищав кольори луганської Зорі, сімферопольської Таврії, криворізького Кривбаса та Олександрії. 
  • Желько Любенович завершив професійну кар’єру футболіста у 2018 році.
  • Сербський фахівець працював тренером-селекціонером Зорі, а потім був асистентом тренера у складі молодіжної команди луганчан (U-19). 
  • У якості асистента Любенович  також працював у сербських Железнічарі та Раднічках.