«У цьому повинна бути зацікавлена УАФ»: в Оболоні заявили, що варто вирішити питання бронювання футболістів

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
279
0 голосів
«У цьому повинна бути зацікавлена УАФ»: в Оболоні заявили, що варто вирішити питання бронювання футболістів
Оболонь. Фото: УПЛ
Директор київської Оболоні Олександр Різниченко прокоментував ситуацію з бронюванням футболістів, а також заявив, що УАФ повинна бути зацікавлена у вирішенні цього питання.

Вчора, 22 грудня, ТаТоТаке у своєму випуску розповіло про те, що що нібито на адресу Оболоні надійшла групова повістка.

Проте київський клуб практично одразу заперечив інформацію, зазначивши, що військовозобов'язані футболісти отримали бронювання від мобілізації.

Сьогодні, 23 грудня, директор Оболоні Олександр Різниченко заявив, що варто підняти питання броні для гравців українських клубів:

«У країні ситуація дуже непроста. Однак якщо ми хочемо проводити чемпіонат, то питання щодо бронювання футболістів ми повинні відпрацювати. У першу чергу в цьому повинна бути зацікавлена УАФ. На жаль, до цього часу ніхто цього питання не вирішував і воно може виникнути в будь-якому футбольному клубі. Я маю надію, що з приходом нового керівника ця ситуація вирішиться.

Ви розумієте, якщо Оболонь або інший клуб потраплять у ситуацію, коли дадуть повістки, призвуть людей тощо, то клуб повинен знятись з чемпіонату, тому що грати у футбол не буде ким», – сказав Різниченко в коментарі для УПЛ ТБ.

  • Оболонь пішла на зимову паузу на 13-му місці в турнірній таблиці УПЛ з 14 балами в активі.
  • Перший після відновлення чемпіонату матч кияни проведуть вдома проти Чорноморця. Базова дата поєдинку – 24 лютого.