«У мене тяжкий характер»: Вакула назвав єдиного тренера, який знайшов до нього підхід – це не Григорчук

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
370
0 голосів
«У мене тяжкий характер»: Вакула назвав єдиного тренера, який знайшов до нього підхід – це не Григорчук
Владислав Вакула у Шахтарі. Фото: ФК Шахтар
Колишній півзахисник донецького Шахтаря та одеського Чорноморця Владислав Вакула назвав єдиного тренера, який зумів знайти до нього підхід. Ним виявився не наставник «моряків» Роман Григорчук.

Владислав Вакула відверто зізнався, що має складний характер та подякував Костянтину Кравченко, який тренував його у Сталі U-19, за те, що той зумів знайти до нього підхід.

«У мене тяжкий характер. Це, мабуть, було видно. До мене важко знайти підхід. Костянтин Сергійович знайшов до мене цей підхід. Ми підтримуємо дружні стосунки. Він підтримував мене у скрутні часи. Дякую йому», — сказав гравець в інтерв’ю Sport-express.ua.

Відзначимо, що Роман Григорчук обіцяв зробити з Вакули топ-футболіста.

  • Нагадаємо, що Владислав неодноразово потрапляв у скандальні ситуації. Так, влітку 2022 року хавбек побився з кимось із футболістів Шахтаря, після чого тодішній головний тренер команди Ігор Йовічевич ухвалив рішення відсторонити його від виступів за команду.
  • Крім того, під час виступів за ФК Маріуполь півзахисник потрапив у ДТП, перебуваючи за кермом у нетверезому стані, і чинив опір поліції.
  • За ніби бійку в стані алкогольного сп'яніння Вакулу вигнали і з Полісся.
  • У системі донецького Шахтаря Вакула був з 2019-го по 2022 роки.
  • В нинішньому сезоні футболіст провів десять поєдинків у складі Чорноморця в усіх турнірах, з яких всього двічі виходив у стартовому складі.
  • Transfermarkt оцінює гравця у 200 тисяч євро.