Тренер клубу УПЛ дізнався про відставку з YouTube: трансляція була платною

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
374
0 голосів
Тренер клубу УПЛ дізнався про відставку з YouTube: трансляція була платною
Сергій Лавриненко. Фото: Google
Колишній головний тренер рівненського Вереса Сергій Лавриненко шокував, зізнавшись, що про своє звільнення він дізнався не від президента НК, а з трансляції в мережі.

Сьогодні, 12 грудня, під час підсумкового у 2023 році засідання наглядової ради народного клубу Верес з Рівного його членами було вирішено звільнити з посади головного тренера Сергія Лавриненка.

Про це рішення оперативно поінформувала пресслужба рівненського клубу. І саме з мережі про те, що він тепер безробітній дізнався і сам Сергій Лавриненко.

«Мене не було на наглядовій раді. У цей час я був вдома у Кропивницькому з дружиною і наглядову раду дивився по ютубу». 

Несподіванкою для мене це не стало. Ця ситуація прокачувалась із першого дня моєї роботи. Ще вчора в інтернеті почали прокидувати інформацію про моє звільнення», – розповів Лавриненко в інтерв'ю sport-express.ua

Цікаво, що подивитися засідання наглядової ради НК Верес могли лише ті, в кого була оформлена спонсорська підписка на офіційний ютуб-канал рівненського клубу. Коштує це задоволення 35 гривень на місяць.

Сергій Лавриненко очолив Верес 16-го червня цього року. Під керівництвом цього фахівця Верес у нинішньому сезоні провів 18 офіційних матчів: 16 в українській Прем'єр-лізі, два у Кубку України.

За Лавриненка команда з Рівного здобула:

  • три перемоги (дві у чемпіонаті і одну у Кубку);
  • шість разів зіграла унічию;
  • програла дев'ять матчів (вісім у чемпіонаті, одну у Кубку);
  • різниця м’ячів: 18-30 (у чемпіонаті: 15-26, у Кубку України: 3-4).

Окрім Вереса, Сергій Лавриненко тривалий час працював наставником Інгульця, а також обіймав тренерську посаду в Зірці з Кропивницького. 

  • За підсумками першої частини чемпіонату, Верес набрав 12 очок та посідає 14 сходинку в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • Сезон для народного клубу відновиться домашнім поєдинком 18-го туру УПЛ проти ковалівського Колоса (базова дата ‒ 24 лютого).