«Занадто часто втрачав концентрацію та нерви»: в Англії винесли вердикт Зінченку після програшу Арсенала

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
440
0 голосів
 «Занадто часто втрачав концентрацію та нерви»: в Англії винесли вердикт Зінченку після програшу Арсенала
Олександр Зінченко. Фото: Google
У матчі 16-го туру англійської Прем'єр-ліги лондонський Арсенал на виїзді поступився Астон Віллі (0:1) та втратив лідерство в чемпіонських перегонах.

Без обструкції, але і без похвали. Мова про реакцію наших британських колег на гру українського захисника лондонського Арсеналу Олександра Зінченка в поєдинку 16-го туру АПЛ проти Астон Вілли (0:1). 

Сайт sport-express.ua провів ранковий моніторинг ЗМІ з Великої Британії, виокремивши написане про Олександра Зінченка:

The Sun – 5/10

«Отримав цілковиту прожарку від Бейлі та Тілеманса. Заробив попередження за те, що смикнув Тілеманса за футболку. Невдалий день для українця».

Football London – 5/10

«Його ударам іноді не вистачало точності, а наприкінці гри він, схоже, справді втомився».

Goal – 5/10

«Переміщався між захистом і півзахистом, і його відсутність на фланзі зіграла свою роль у дебютному голі Астон Вілли. Віддавав дивні гострі передачі, але пастка з офсайдом господарів поля не дала нічого зробити».

90min – 5/10

«Був не дуже корисним на обох кінцях поля, занадто часто втрачав концентрацію та нерви».

Pain in the Аrsenal – 7/10

«Обпікся на Бейлі, що призвело до голу, але після цього був на висоті між лініями, постійно годуючи нападників Арсеналу своїми передачами».

Standard – 6/10

«Отримав жовту картку у перші 30 хвилин, і викликав побоювання за нього у боротьбі з Леоном Бейлі. Але потім відновив самовладання та був багато часу з м’ячем».

▶️ Відео голу в поєдинку Астон Вілла – Арсенал дивіться за ПОСИЛАННЯМ

  • Після фіаско на «Вілла Парку» Арсенал, як і раніше, має в активі 36 очок. «Каноніри» нині посідають другий щабель, відстаючи від Ліверпуля на один бал.
  • В наступному турі команда Мікеля Артети вдома прийматиме Брайтон. Поєдинок заплановано на 17 грудня. Початок гри о 16:00.
  • Олександр Зінченко в поточному сезоні зіграв за Арсенал в 21-му поєдинку в усіх офіційних турнірах: один гол, одна результативна передача.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного українця в 42 мільйони євро.