«М'яч влучив мені в п'яту точку. Арбітриня навіть не намагалася переглянути»: Шевченко «наїхав» на Монзуль

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
359
0 голосів
«М'яч влучив мені в п'яту точку. Арбітриня навіть не намагалася переглянути»: Шевченко «наїхав» на Монзуль
Євген Шевченко. Фото: Фото: Google
Захисник рівненського Вереса Євген Шевченко прокоментував підсумок гри 17-го туру української Прем'єр-ліги проти донецького Шахтаря (0:2), виокремивши епізод з пенальті.

Поєдинок 17-го туру УПЛ між донецьким Шахтар та рівненським Вересом (2:0), запамятався не стільки прогнозованою і впевненою перемогою «гірників», скільки досить суперечливим пенальті, котрий арбітриня Катерина Монзуль поставила за гру рукою захисника рівнян Євгена Шевченка.

Щодо рішення пані Монзуль покараний нею гравець сказав наступне:

«Це реально смішно. М'яч навіть близько поряд з рукою не був. Арбітриня особисто навіть не намагалася переглянути VAR. Ну, нехай це буде на совісті арбітрів. 

М'яч влучив мені в п'яту точку. Я підійшов до неї і запитав, чи гляне вона відеоповтор. Вона сказала, що так і призначила пенальті», – розповів Шевченко в інтерв’ю клубній пресслужбі Вереса.

▶️ Відео  всіх голів у матчі Шахтар – Верес дивіться за ПОСИЛАННЯМ

  • Верес на зимову перерву пішов маючи в активі 12 очок, які дозволяють команді Сергія Лавриненка перебувати на 14-му місці.
  • Шахтар після 17-ти турів (15 зіграних матчів) має в активі 31-не очок та займає четверту позицію в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги. 
  • В поточному сезоні Олександр Зубков провів за Шахтар 22 поєдинки в усіх турнірах: п'ять голів, п'ять результативних передач.
  • Transfermarkt оцінює поточну вартість Зубкова в 5 мільйонів євро.
  • На наступному тижні команди Маріно Пушича проведе заключну в 2023 гру. У поєдинку шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів «гірники» на виїзді зіграють проти португальського Порту. Поєдинок відбудеться 13 грудня. Початок гри о 22:00.