Бюджет ЛНЗ зрівняється з Поліссям: джерело розкрило, яку суму клуб буде готовий витрачати на трансфери

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
721
0 голосів
Бюджет ЛНЗ зрівняється з Поліссям: джерело розкрило, яку суму клуб буде готовий витрачати на трансфери
Олег Дулуб. Фото: Google
Черкаський ЛНЗ не має проблем з фінансуванням і вже взимку буде готовий підписувати дорогих та якісних футболістів. Бюджет команди Олега Дулуба наближається до рівня Карпат та Полісся.

ЛНЗ має намір стати сильнішим та нав’язати командам УПЛ боротьбу за більш високі місця у турнірній таблиці чемпіонату України.

Для якісного прориву команді Олега Дулуба потрібно посилення. Як повідомляє ПРОФУТБОЛ Digital, білоруський фахівець взимку отримає гроші на трансфери та зможе конкурувати у цьому питання з Поліссям та Карпатами.

На цьому хороші новини для черкаських вболівальників не закінчуються. Джерело повідомило, що вже у наступному сезоні ЛНЗ за фінансовими можливостями стане ще більш конкурентоспроможним. 

Вже взимку на трансфери нових футболістів черкаський колектив готовий витратити чималу суму та підписувати гравців за 500-600 тисяч доларів.

При виборі потенційних новачків ЛНЗ має певні критерії: гравець повинен бути в основній обоймі своєї команди та зіграти певну кількість матчів протягом останнього часу.

  • Раніше ми писали, що ЛНЗ зробив пропозицію у 150 тисяч доларів по вінгеру Динамо Тбілісі Усману Камара.
  • Після 16-ти зіграних матчів у чемпіонаті України черкаський клуб йде на дев’ятому місці в турнірній таблиці УПЛ.