КДК УАФ оштрафував Динамо після матчу УПЛ: у всьому винен Шовковський

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1203
0 голосів
КДК УАФ оштрафував Динамо після матчу УПЛ: у всьому винен Шовковський
Олександр Шовковський. Фото: Google
Контрольно-дисциплінарний комітет УАФ покарав київське Динамо за поведінку в.о. головного тренера Олександра Шовковського. Він не прийшов на післяматчеве флеш-інтерв’ю.

КДК УАФ покарав київське Динамо за те, що виконувач обов’язків головного тренера київського клубу Олександр Шовковський відмовився давати флеш-інтерв'ю після матчу 14 туру УПЛ проти Кривбасу (2:0). 

Голова пресслужби киян Андрій Шахов-молодший пояснив рішення тренера тим, що Динамо не перебуває в єдиному телепулі.

Цю ситуацію швидко прокоментував віцепрезидент Кривбаса Артем Гагарін, який підпрацьовує ще й репортером на поєдинках свого клубу. 

«Коли вся країна об'єдналася, разом захищаємо країну від ворога, ділити когось на пули – це останнє, що ми повинні робити», – цитує Гагаріна пресслужба Кривбасу.

На цей випад криворіжців у киян знайшлася своя відповідь.

«Регламентною нормою є обов'язкова присутність на післяматчевій прес-конференції представника тренерського штабу. На ній в.о. головного тренера Динамо Олександр Шовковський відповів на кожне поставлене журналістами питання.

Інші післяматчеві інтерв'ю не є обов'язковими, і YouTube-каналу ФК Кривбас в тому числі», –  йдеться в повідомленні пресслужби Динамо.

Й от сьогодні, 7 грудня, стало відомо, що дирекція УПЛ надіслала інформацію про цей епізод в КДК, який підтвердив факт порушення регламенту.

КДК зобов’язав Динамо сплатити обов’язковий грошовий внесок. Про це поінфорумав ютуб-канал FCKK News.

Сума штрафу не уточнюється.

  • Після 16-ти турів (13 зіграних матчів) в активі Динамо є 25 очок. Наразі біло-сині посідають п'яту сходинку в турнірній таблиці української Прем’єр-ліги.
  • У наступному турі кияни вдома зіграють проти Оболоні. Київське дербі заплановано на 11 грудня. Початок гри о 15:00.