Суркіс провів розмову з Мілевським: джерело розкрило подробиці бесіди власника Динамо з ексфорвардом

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
512
0 голосів
Суркіс провів розмову з Мілевським: джерело розкрило подробиці бесіди власника Динамо з ексфорвардом
Артем Мілевський. Фото: Інстаграм
Відомий український журналіст Ігор Циганик розповів, що легенда Динамо Артем Мілевський розпочне роботу у столичному клубі, куди його запросив президент Ігор Суркіс.

Футбольний журналіст Ігор Циганик розповів, що президент Динамо Ігор Суркіс поспілкувався з Артемом Мілевським із приводу працевлаштування в клубі.

«Була зустріч чи розмова між президентом Динамо та Мілевським. Я не знаю, на яку посаду його візьмуть – дитячим тренером чи, можливо, якусь адміністративну посаду».

За словами журналіста, власник біло-синіх бажає допомогти колишньому футболісту повернутися до звичного життя.

«Президент Динамо Суркіс сказав, що він обовʼязково допоможе з роботою Артему. Це буде Динамо. Після повної реабілітації він розраховує на нього як на працівника клубу. Про посаду не знаю, не буду говорити», – сказав журналіст в ефірі програми Циганик Live.

  • Нагадаємо, що Мілевський є вихованцем Динамо. За першу команду біло-синіх виступав із 2003 по 2013 роки (276 матчів, 88 голів, 54 асисти);
  • У вересні цього року колишній футболіст потрапив до лікарні через проблеми з алкоголем. Витрати на його реабілітацію на себе взяв Суркіс;
  • Мілевський вже покинув лікарню та навіть встиг відвідати оперу.