Динамо було готово дограти матч з Минаєм: джерело повідомило, що насправді трапилося у кулуарах

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
377
0 голосів
Динамо було готово дограти матч з Минаєм: джерело повідомило, що насправді трапилося у кулуарах
Олександр Бандура та Віталій Буяльський. Фото: ФК Минай
Як Динамо, так і Минай були готові дограти очний матч на Закарпатті, але в справу втрутився транслятор зустрічі, який вимагав провести гру до настання темряви. Такої можливості в команд не було.

Журналіст Віктор Вацко розкрив деталі перенесення матчу 16-го туру УПЛ між Минаєм та київським Динамо.

За словами Вацка, на нараді представників клубів з офіційними особами команди висловили готовність продовжити гру, але на перепоні цьому стала одна умова:

«Усі хотіли догравати, але головною стала вимога транслятора (компанії Наживо TV, – прим. СЕ.) – закінчити матч до 16:30, тому що на стадіоні немає відповідного освітлення, а відтак не вдасться забезпечити належну картинку трансляції матчу».

Команди намагалися максимально втиснутися в цей графік:

«Щоби закінчити о 16:30, порахували, що потрібно було починати о 14:30. Тобто, виходити на поле, там - розминка хвилин пʼятнадцять. Говорили, щоб між таймами зробити перерву всього-навсього десять хвилин». 

Втім, як зазначив Вацко у програмі «Вацко on air», команди до даного дедлайну просто не встигли:

«В будь-якому випадку домовилися: якщо до 14:30 гра відновлюється, тобто тривога не зупиняється, відбою немає - все, тоді гру переносимо. І відбій тривоги пролунав о 14:36 і не вкладалися вони в час, визначений, насамперед, відсутністю належного освітлення на стадіоні».