«На цьому стадіоні уже відбулося багато матчів»: директор УПЛ розповів про долю гри Минай – Динамо

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
550
0 голосів
«На цьому стадіоні уже відбулося багато матчів»: директор УПЛ розповів про долю гри Минай – Динамо
Cтадіон в Минаї. Фото: Google
Виконавчий директор УПЛ Євген Дикий заявив, що Минаю не загрожує технічна поразка за скасовану гру через відсутність освітлення на матчі 16-го туру чемпіонату України з Динамо.

Євген Дикий розповів, що Минаю не загрожує технічна поразка за скасований матч проти Динамо:

«Оскільки даний стадіон на сьогодні сертифікований УАФ та допущений до проведення матчів Української Премʼєр-Ліги, то на даний момент про технічну поразку не йдеться. Тим паче на цьому стадіоні протягом сезону уже відбулись багато матчів, як і в минулому сезоні він приймав матчі УПЛ».

Виконавчий директор УПЛ також розповів, чому матчі проходять на стадіоні, який не має належного освітлення:

«Оскільки нормативно-правовими документами УАФ передбачено, що допуском стадіонів до змагань в УПЛ та ПФЛ займається саме УАФ, це запитання краще адресувати відповідному комітету УАФ, який атестує стадіони», – заявив Дикий в коментарі для Tribuna.

Нагадаємо, що поєдинок між київським та ужгородським клубом було перенесено через відсутність освітлення на стадіоні «Минай».

  • Після 15-ти турів (12 зіграних матчів) Динамо має в активі 22 очки та посідає шосту сходинку в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • Минай з шістьма балами у своєму активі знаходиться на 16-й сходинці.
  • В наступному турі команда Олександра Шовковського вдома зіграє проти Оболоні. Поєдинок заплановано на 11 грудня. Початок гри о 15:00.