Повернення вболівальників на стадіони: уряд доручив розпочати роботу з вирішення цього питання

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
349
0 голосів
Повернення вболівальників на стадіони: уряд доручив розпочати роботу з вирішення цього питання
Вболівальники. Фото: Google
Українські вболівальники можуть у найближчий час повернутися на стадіони, адже розпочати роботи з даного питання вже доручив розробити Кабінет Міністрів України.

Вітчизняним вболівальникам можна готуватися до повернення на стадіони. Кабінет Міністрів України на засіданні сьогодні, 1 грудня, доручив розробити порядок допуску глядачів на трибуни із додержанням безпекових умов. Про це повідомляє пресслужба Міністерства молоді та спорту України.

Мінмолодьспорту спільно з МВС, безпековими відомствами та обласними військовими адміністраціями вже розпочало роботу над тим, щоб зробити спортивні заходи доступними та максимально безпечними для глядачів. 

Виконувач обов'язків Міністра спорту Матвій Бідний заявив, що вболівальники фінансово допоможуть команд, коли будуть купувати квитки на стадіони, але першочергове завдання – безпека.

«Повернення уболівальників допоможе стадіонам та клубам знову бути фінансово спроможними, та й жодна телетрансляція повністю не замінює емоції стадіону. Але першочергове питання для нас – безпека глядачів та спортсменів», – зазначив Бідний.

  • Після початку війни вболівальникам було заборонено відвідувати матчі УПЛ. Хоч деякі клуби, такі як Верес, обходили цю заборону, але потім сплачували штрафи за рішенням КДК УАФ.