Верес та Металіст 1925 влаштували шалену перестрілку з пенальті та вилученням: огляд матчу з сімома голами

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1178
0 голосів
Верес та Металіст 1925 влаштували шалену перестрілку з пенальті та вилученням: огляд матчу з сімома голами
Верес – Металіст 1925. Фото: УПЛ
У суботу, 25 листопада, рівненський Верес в рамках заключного 15-го тура першого кола УПЛ приймав на власному полі харківський Металіст 1925. Поєдинок завершився перемогою господарів – 4:3.
  • Верес та Металіст 1925 почали зустрічатися ще у Першій лізі, де зіграли дві гри. В УПЛ маємо лише три протистояння суперників – усі перемоги рівнян. 
  • Востаннє Верес в чемпіонатах приймав Металіст 1925 14-го травня цього року і переміг з рахунком 1:0. 
  • Арбітром матчу призначено Віталія Романова (Дніпро), який проведе свій 138-й матч в УПЛ. Раніше Верес за Романова провів чотири гри в чемпіонатах і ще не перемагав (три нічиї та поразка). Металіст 1925 за цього арбітра провів стільки ж матчів в УПЛ: перемога, дві нічиї та поразка.

Металіст 1925 розпочав гру активно та на четверті хвилині зусиллями Борячука вийшов вперед. Нападник ударом у падінні перед воротарським добив відскок від Когута, який до цього парирував перед собою удар Русина.

Задавалося, що все складається для гостей ідеально, але дуже скоро харків’яни залишилися в меншості. Курило перед власним штрафним, у якості останнього захисника, збив Дахновського та отримав червону картку.

На 17-й хвилині поєдинку господарі поля скористалися чисельною більшістю та зрівняли рахунок. Шевченко добив у підкаті у воротарському відсок від Мозіля, який до цього парирував удар Дахновського.

На 36-й хвилині господарі поля вийшли вперед після точного удару Шарая.

У другій половині гри харків’яни знайшли у собі сили відігратися. Борячук віддав передачу на правий фланг штрафного на Русина, а той одразу пробив у ближню дев'ятку.

Ще через чотири хвилини гості забили третій гол у ворота суперника. Русин виконав подачу кутового з правого флангу на дальню стійку, де Ткачук головою поцілив під дальню стійку.

Верес не думав здаватися і ще через десять хвилин результативним ударом з пенальті у виконанні Дахновського, який і заробив його, зрівняв рахунок.

А під кінець поєдинку рівненський колектив вирвав перемогу. Світюха головою скинув у воротарський під удар Гайдучику, а той відправив м’яч у ворота.

▶️ Відео голів матчу Верес – Металіст 1925 дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Фінальний свисток зафіксував перемогу Вереса з рахунком 4:3.

УПЛ, 15 тур

Верес – Металіст 1925 – 4:3

Голи: Шевченко, 14, Шарай, 36, Дахновський, 69 (пен), Гайдучик, 89 – Борячук, 4, Русин, 55, Ткачук, 59

Вилучення: Курило, 8

  • Після сьогоднішнього поєдинку Верес набрав 11 очок та займає 14-те місце у турнірній таблиці УПЛ. Металіст 1925 з 15-ма пунктами йде на 11-й позиції.
  • Верес у наступному турі чемпіонату України зіграє проти Полісся 1 грудня. Металіст 1925 поміряється силами з Шахтарем. Гра запланована на 3 грудня.