«Полісся грало проти команди, яку я називаю українська Барселона»: Калитвинцев задоволений нічиєю з Шахтарем

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
487
0 голосів
«Полісся грало проти команди, яку я називаю українська Барселона»: Калитвинцев задоволений нічиєю з Шахтарем
Юрій Калитвинцев. Фото: Google
Головний тренер житомирського Полісся Юрій Калитвинцев прокоментував підсумок поєдинку 15-го туру української Прем'єр-ліги в якому його команда зіграла внічию проти донецького Шахтаря (0:0).

Коли нічия прирівнюється доперемоги. Юрій Калитвинцев, підбиваючи підсумок поєдинку проти чинного чемпіона української Прем’єр-ліги донецького Шахтаря (0:0), зазначив, що нічийний результат є цілком справедливим і він їм цілком задоволений.

«Ми грали з лідером, ми грали проти команди, яку я називаю українська Барселона. Скажений контроль м’яча, що ми й очікували. 

Зіграли непогано, дисципліновано, але не вистачило того, щоб ми використали простір. Він був, але ми не змогли ним скористатися. Я задоволений нічиєю. Це гарний результат»,– сказав Калитвинцев в ефірі УПЛ ТБ.

  • Після 15-ти турів Полісся має в активі 30 очок та посідає другу сходинку в турнірній таблиці української Прем’єр-ліги. 
  • В наступному турі команда Юрія Калитвинцева вдома прийматиме рівненський Верес. Поєдинок заплановано на 1 грудня. Початок гри о 17:00.