Фанати Динамо «привітали» Суркіса з ювілеєм: вболівальники висловили ряд претензій до власника клубу

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
404
0 голосів
Фанати Динамо «привітали» Суркіса з ювілеєм: вболівальники висловили ряд претензій до власника клубу
Ігор Суркіс. Фото: ФК Динамо Київ
Вболівальники Динамо не підбирали висловлювань у відповідь на привітання власнику столичного клубу Ігорю Суркісу з 65-річчям, висловлюючи претензії до боса біло-синіх.

22 листопада власнику та президенту Динамо Ігорю Суркісу виповнилося 65 років. До привітань на сторінці біло-синіх у Instagram приєдналися фанати киян, які «побажали» босу їх улюбленого клубу всього найкращого:

oleks_syrota: «Зроби подарунок на 65-річчя - продай комусь клуб)»

dimayuryck: «Один з командирів батальйону «Монако», геніальний бізнесмен та президент легендарного клубу, якому підкорилось надзвичайне четверте місце в УПЛ. Король трансферів бразильських «діамантів», маестро азартних ігор. Всіх благ, а головне – зустріти наступне свято у в'язниці».

oleksandr_iinn: «За що дякувати? За просерання такого великого історичного клубу?»

rdnaxela.medvediev: «#суркісиганьбадинамо»

yaroslav.ish: «Та виграйте вже хтось в нього те Динамо в карти».

caesar.roman_republic: «Скажіть, будь ласка, Ігорю Михайловичу, що настав час дати нове інтерв'ю, тому ж Бебеху, бо пауза затягнулася надовго. Є, що розповісти».

nazaferonnn_: «Вслід за Луческу, будь ласка».

  • Ігор Суркіс у 2002 році змінив на посаді президента Динамо свого старшого брата Григорія. 
  • У серпні 2022 року обидва брати стали фігурантами розслідування журналіста «Української правди» Михайла Ткача «Батальйон «Монако», адже обидва вони з початку повномасштабного вторгнення неодноразово залишали Україну та перебували на Лазуровому побережжі.