Загроза банкрутства Вереса та багатомільйонні борги Карпат: джерело повідомило подальшу долю клубів

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
595
0 голосів
Загроза банкрутства Вереса та багатомільйонні борги Карпат: джерело повідомило подальшу долю клубів
Мирон Маркевич. Фото: Фейсбук ФК Карпати (Львів)
За інформацією журналістів телеграм-каналу ТаТоТаке, юридично-фінансові труднощі рівненського Вереса та львівських Карпат не загрожують існуванню та функціонуванню обох клубів.

Паніка відміняється. Інформацію блогера Віктора Вацка про «грандіозні проблеми» львівських Карпат вже спростував і спортивний юрист, і його ж колеги.

«Керівництво Карпат давно знає про рішення ФІФА (критерії правонаступництва підтверджують зв'язок між двома версіями клубу) та готове погасити борги попередніх керівників. 

Готові як морально, так і матеріально».

Також, за інформацією джерела, нічого не загрожує й нормальному існуванню рівненського Вереса, фанатів якого дещо наполохало повідомлення на сайті Верховного суду України, де з'явилося провадження про банкрутство Публічного акціонерського товариства «Рівненський народний клуб Верес».

«Керівництво Вереса не бачить загрози банкрутства клубу у зв'язку з відкриттям відповідного провадження у Господарському суді Рівненської області після заяви ТОВ «Базиспромбуд», –  йдеться в повідомленні телеграм-каналу ТаТоТаке.

  • Після 17-ти турів в активі Карпат значиться 42 очки. Зелено-білі впенено очолюють турнірну таблицю Першої ліги України в Групі А, випереджаючи Агробізнес, який йде другим, на 13 балів.
  • В наступному турі команди Мирона Маркевича вдома прийматиме тернопільську Ниву. Поєдинок заплановано на 24 листопада. Початок гри о 12:00.
  • Після 15-ти турів Верес посідає 15-те місце в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги, маючи в активі вісім очок.
  • Наступний матч головна команда народного улубу проведе 25-го листопада. Верес в Рівному прийматиме харківський Металіст 1925. Початок гри о 15:00.