Вболівальники європейської збірної бояться отримати збірну України у матчах плей-оф: відомі подробиці

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
715
0 голосів
Вболівальники європейської збірної бояться отримати збірну України у матчах плей-оф: відомі подробиці
Гравці збірної України. Фото: Google
Футбольний журналіст Пьотр Шльонка розповів, що польські вболівальники не хочуть зустрічі своєї збірної з національною командою України у матчах плей-оф відбору до Євро-2024.

У понеділок, 20 листопада, національна команда України не змогла обіграти італійців (0:0) та отримати пряму путівку на Євро-2024. Це значить, що команді Сергія Реброва доведеться брати участь у плей-оф.

Пьотр Шльонка заявив, що польські вболівальники не хочуть, що їх команда зустрічалася з нашими хлопцями у стикових поєдинках.

«У Польщі у всіх уболівальників і журналістів одна мрія: не зіграти проти України в плей-оф.

На думку поляків, це найкраща команда на даний момент і, на думку всіх, вони переможуть Польщу легко в прямому матчі», –  написав Шльонка в своєму телеграм-каналі.

Нагадаємо, фінальна частина Євро-2024 року пройде в Німеччині з 14 червня по 14 липня 2024 року. У турнірі візьмуть участь 24 національні команди.

  • Доля останньої прямої путівки на Євро-2024 вирішилася вчора в групі D: Хорватія обіграла вірменів та вийшла на турнір. Ще три путівки на чемпіонат Європи будуть розіграні в плей-оф шляхом Ліги націй.
  • Від нашої відбіркової групи прямі путівки на Євро-2024 отримали Англія та Італія – фіналісти попереднього чемпіонату Європи.
  • Збірна України спробує пробитися на континентальну першість через плей-оф, жеребкування якого відбудеться 23 листопада. Серед наших потенційних суперників команди Польщі, Естонії, Вельсу/Хорватії, Ізраїлю, Фінляндії, Ісландії та Боснії і Герцеговини.