«Ми зіткнулися з труднощами»: Циганков висловився про вирішальний матч збірної України проти Італії

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
460
0 голосів
«Ми зіткнулися з труднощами»: Циганков висловився про вирішальний матч збірної України проти Італії
Віктор Циганков. Фото: УАФ
Ключовий півзахисник національної збірної України Віктор Циганков поділився очікуваннями від вирішального матчу у відборі до Євро-2024 проти команди Італії.

Віктор Циганков дав зрозуміти, що кожен гравець збірної України зробить максимум, щоб здолати чинних чемпіони Європи італійців та пробитися на Євро-2024.

Налаштування у таборі синьо-жовтих захмарне.

«Ми чітко розуміємо, що для виходу на чемпіонат Європи ми повинні зробити подвиг. Ми зробимо все, щоб так і сталося. Для нас і для нашої країни. 

У часи, в які ми живемо, участь у чемпіонаті Європи матиме дуже важливе значення». 

Пригадав Циганков і про перший поєдинок проти «скуадри адзурри», коли Україна програла в Мілані (1:2).

«Два місяці тому вже був такий матч. Італія грала вдома, на Сан-Сіро – величезному стадіоні з 60 000 уболівальників. Тоді ми зіткнулися з труднощами. 

Це стало нам уроком. Зараз у нас є останній шанс, і ми хочемо перемогти, ми хочемо вийти на чемпіонат Європи», –  сказав Циганков в інтерв’ю La Gazzetta dello Sport.

  • Після перемоги над Північною Македонією (5:2) збірна Італії піднялась на друге місце в турнірній таблиці групи С. «Скуадра адзурра» має порівну очок з Україною – по 13, але кращу різницю забитих/пропущених голів і перевагу в особистих зустрічах.
  • Вирішальний поєдинок відбору, де визначиться команда, яка посяде підсумкове друге місце в групі С між Україної та Італією буде зіграно в понеділок, 20 листопада.
  • Матч пройде в німецькому місті Леверкузен. Початок гри о 21:45.