«Стережись, Італія»: Циганков заявив, що збірна України зробить все можливе, аби вийти на Євро-2024

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
537
0 голосів
«Стережись, Італія»: Циганков заявив, що збірна України зробить все можливе, аби вийти на Євро-2024
Віктор Циганков. Фото: УАФ
Віктор Циганков напередодні поєдинку між збірними України та Італії заявив, що «синьо-жовті» намагатимуться зробити все можливе, аби порадувати українських вболівальників.

Віктор Циганков перед поєдинком між збірними України та Італії поділився очікуваннями:

«Стережись, Італія, ми хочемо, щоб чемпіонат Європи порадував наших людей», – цитує вінгера української команди La Gazzetta dello Sport.

20 листопада підопічні Сергія Реброва зустрінуться зі збірною Італії в рамках останнього туру групового етапу відбору. Поєдинок пройде в німецькому місті Леверкузен. Початок гри о 21:45.

Зазначимо, що для виходу на Євро-2024 напряму збірній Україні треба обов'язково перемагати Італію. Нічия чи поразка з дуже високою ймовірністю відправить «синьо-жовтих» у стикові матчі.

  • Віктор Циганков провів за Жирону в поточному сезоні 12 поєдинків: два голи, дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює 25-річного українця в 22 мільйони євро.
  • Після перемоги над Райо Вальєкано в 13-му турі Ла Ліги (2:1) Жирона має в активі 34 очки та посідає перше місце в турнірній таблиці іспанської Ла Ліги, випереджаючи мадридський Реал на два очки.
  • В наступному турі команда Мічела Санчеса вдома прийматиме Атлетік з Більбао. Поєдинок заплановано на 27 листопада. Початок гри о 22:00.