Ситуація у Дніпрі-1: джерело розкрило деталі розмови керівництва клубу з гравцями

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
3959
0 голосів
Ситуація у Дніпрі-1: джерело розкрило деталі розмови керівництва клубу з гравцями
Футболісти Дніпра-1. Фото: СК Дніпро-1
Ніякого розпродажу футболістів, як про це повідомляють ЗМІ, Дніпро-1 влаштовувати не збирається, натомість гравців готові відпустити в топові іноземні клуби.

Журналіст Михайло Співаковський розкрив деталі розмови керівництва Дніпра-1 перед матчем 14-го туру УПЛ з Шахтарем (3:1).

За словами журналіста, боси дніпровського клубу запевнили гравців, що розпродавати футболістів, як це повідомляли ЗМІ, ніхто наміру не має:

«Один із представників керівництва клубу (за словами очевидців, це був комерційний директор В'ячеслав Фрідман) звернувся до гравців з наступним наративом: «не штудіюйте медіа і поменше слухайте агентів». Клуб має намір боротися за медалі, здобувати найвищі місця, ніякого розпродажу не буде».

Втім, як зазначив Співаковський у Telegram-каналі ТаТоТаке, гравцям готові піти назустріч лише, якщо ними зацікавляться топові закордонні клуби:

«Виключно в тому випадку, якщо лідерами команди зацікавляться європейські гранди по типу Жирони, як це було в випадку в Довбиком, ніхто порушувати домовленості не буде. Натомість підсилювати конкурентів по УПЛ ніхто не збирається».

  • Раніше повідомлялося, що в Дніпрі-1 наявні значні фінансові проблеми, які можуть побудити клуб до продажу Олександра Піхальонка в житомирське Полісся.
  • Команда Юрія Максимова нині очолює турнірну таблицю УПЛ, маючи 30 пунктів у активі.
  • Наступний матч Дніпра-1 відбудеться 27 листопада проти Чорноморця у власних стінах.