Дніпро-1 має фінансові проблеми: лідер УПЛ може продати Піхальонка – відомий потенційний покупець

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
549
0 голосів
Дніпро-1 має фінансові проблеми: лідер УПЛ може продати Піхальонка – відомий потенційний покупець
Олександр Піхальнок. Фото: СК Дніпро-1
Футбольний журналіст Віктор Вацко розповів, що через нестабільну фінансову ситуацію в клубі, Дніпро-1 може продати свого лідера Олександра Піхальонка під час зимового трансферного вікна.

Віктор Вацко видав черговий вогняний інсайд. За інформацією журналіста, лідер Дніпра-1 Олександр Піхальнок вже взимку може змінити клубну прописку.

«Люди наближені туди мені розповідають, що економічна ситуація у Дніпрі-1 не надто оптимістична з точки зору перспектив. 

Говорять, що дніпряни взимку змушені будуть продавати одного-двох гравців, щоб мати фінансову подушку на весняну частину сезону». 

Вацко не став темнити й деталізував, хто є головним претендентом на провідного гравця Дніпра-1.

«Полісся цікавиться Піхальонком. Він сьогодні – це найбільший актив Дніпра-1. Думаю, економічно Буткевич може потягти такий трансфер. 

Якщо він станеться, то це буде рекордний трансфер Полісся», – розповів Вацко в ефірі своєї авторської програми на ютубі.

  • Завдяки перемозі над Шахтарем в 14-му турі УПЛ (3:1) Дніпро-1 піднявся на перше місце в турнірній таблиці української Прем’єр-ліги.
  • В наступному турі команда Юрія Максимова вдома прийматиме одеський Чорноморець. Поєдинок заплановано на 27 листопада. Початок гри о 17:00. 
  • В поточному сезоні Піхальонок відіграв за Дніпро-1 20 поєдинків в усіх офіційних турнірах: чотири голи, чотири результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного центрального півзахисника в п'ять мільйонів євро.