Вболівальники визначили найкращого гравця Динамо у матчі з Кривбасом: переможець обійшов Бущана і Караваєва

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
823
0 голосів
Вболівальники визначили найкращого гравця Динамо у матчі з Кривбасом: переможець обійшов Бущана і Караваєва
Владислав Ванат. Фото: ФК Динамо
Вболівальники київського Динамо визначили найкращого гравця біло-синіх за підсумками матчу 14-го туру УПЛ проти Кривбасу (2:0). Визнання дістав Владислав Ванат.

Відсидів. Вийшов. Забив. 

Мова про форварда київського Динамо Владислава Ваната, який, відбувши дискваліфікацію в грі проти Шахтаря (0:1), знову повернувся до стартового складу та став одним з головних героїв гри 14-го туру української Прем’єр-ліги проти Кривбаса (2:0).

Ванат у грі з криворіжцям відзначився голом та тим, що заробив на собі видалення для захисника Кривбасу Данила Бескоровайного.

Сьогодні, 13 листопада, в офіційному Telegram-каналі Динамо завершилося голосування за найкращого гравця матчу 14-го туру VBET Ліги проти Кривбасу і фани біло-синіх віддали майже половину своїх голосів саме за Владислава Ваната.

Він набрав 43% голосів усіх респондентів. 

До топ-трійки також увійшли автор другого голу Олександр Караваєв, який набрав 23% голосів та посів друге місце в опитуванні, а також воротар Георгій Бущан –  15% голосів. Проінформувала пресслужба Динамо.

  • Після перемоги в Кривому Розі над Кривбасом в 14-му турі УПЛ (2:0) Динамо має в своєму активі 19 очок після 11 зіграних поєдинків та посідає восьму сходинку в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • В наступному турі команда Олександра Шовковського вдома прийматиме львівський Рух. Поєдинок заплановано на 26 листопада. Початок гри в Києві о 17:00.
  • Владислав Ванат в поточному сезоні провів за Динамо 13 поєдинків в усіх офіційних турнірах: п'ять голів, п'ять результативних передач.
  • Transfermarkt оцінює 21-річного українця в два мільйони євро.