«Питань не викликає»: колишній арбітр ФІФА поставив крапку у скандальному епізоді матчу Кривбас – Динамо

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
367
0 голосів
«Питань не викликає»: колишній арбітр ФІФА поставив крапку у скандальному епізоді матчу Кривбас – Динамо
Максим Козиряцький вгамовує гравців Кривбаса. Фото: УПЛ
Ексарбітр ФІФА Мирослав Ступар прокоментував найрезонансніший момент у матчі 14 туру української Прем’єр-ліги Кривбас – Динамо з прямою червоною Данилу Бескоровайному.

Мирослав Ступар з висоти свого професійного досвіду, кометуючи червону картку Данилу Бескоровайному у грі 14 туру української Прем’єр-ліги між Кривбасом та Динамо (0:2), запевнив, що Максим Козиряцький трактував епізод правильно. 

«Вилучення Бескоровайного питань не викликає. Арбітр Козиряцький бачив цей момент добре.

Було видно, що Ванат виходить один в один. Бескоровайний ненавмисно це зробив, але підсік супернику ліву ногу супернику і той завалився. Тож червона справедлива», – сказав Ступар в інтерв’ю телеграм-каналу УПЛ ТБ.

  • Після перемоги в Кривому Розі Динамо має в своєму активі 19 очок після 11 зіграних поєдинків та посідає восьму сходинку в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • В наступному турі команда Олександра Шовковського вдома прийматиме львівський Рух. Поєдинок заплановано на 26 листопада. Початок гри в Києві о 17:00.
  • Кривбас залишився на другому щаблі. В активі команди з Кривого Рогу 27 очок. Відставання від Полісся, яке розташувалося на першомі місці, складає два пункти.
  • В наступному турі команда Юрія Вернидуба на виїзді зіграє проти Минаю. Поєдинок заплановано на 25 листопада. Початок гри о 13:00.