«Ти не можеш вийти з цього дня бабака: стало відомо, що Шовковський змінив у Динамо в порівнянні з Луческу

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
244
0 голосів
 «Ти не можеш вийти з цього дня бабака: стало відомо, що Шовковський змінив у Динамо в порівнянні з Луческу
Олександр Шовковський. Фото: ФК Динамо
Відомий український футбольний журналіст Ігор Циганик поділився думкою про дебют Олександра Шовковського на посаді виконувача обов’язків головного тренера Динамо.

Ігор Циганик вважає, що Мірча Луческу покинув столичний гранд у той момент, коли щось у Динамо потрібно було змінювати.

«Я вважаю, що Луческу пішов своєчасно. Іноді в команді буває такий мікроклімат, коли вже потрібно щось змінювати. Я щиро вітаю. Шовковського із дебютом. Він легенда Динамо та українського футболу».

Журналіст впевнений, що кияни були кращими за Кривбас та перемогли заслужено.

«Якщо він дасть хороший результат до зими, його залишать головним тренером. Кияни справедливо виграли у Кривбасу. Видалення не мало ключового значення. 

Динамо створило купу моментів. Команда просто вийшла виграти. Радий за Ваната та Караваєва, які забили м'ячі. Кияни мають потроху виїжджати із цієї ситуації».

Циганик додав, що Шовковський зумів розслабити футболістів та має шанси стати головним тренером.

«Шовковський десь розслабив футболістів. Вони були трохи затиснуті. Коли йде одноманітність процесу, і ти не можеш вийти з цього дня бабака. 

Ось за Луческу був цей день бабака. Однакові тренування та вимоги», — сказав Циганик в ефірі авторського шоу на ютубі. 

  • Після перемоги в Кривому Розі Динамо має в своєму активі 19 очок після 11 зіграних поєдинків та посідає восьму сходинку в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • В наступному турі команда Олександра Шовковського вдома прийматиме львівський Рух. Поєдинок заплановано на 26 листопада. Початок гри в Києві о 17:00.