Кривбас залякує Динамо дисциплінарними санкціями: що сталося у матчі УПЛ

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
580
0 голосів
Кривбас залякує Динамо дисциплінарними санкціями: що сталося у матчі УПЛ
Прорив Владислава Ваната, який завершився червоною карткою для Данила Бескоровайного. Фото: ФК Динамо
Поєдинок 14-го туру УПЛ між Кривбасом та Динамо (0:2) завершився скандалом довкола відмови наставника киян Олександра Шовковського давати інтерв'ю клубному ютуб-каналу криворіжців.

Скандал набирає обертів. Працівники пресслужби Кривбасу після поєдинку 14-го туру української Прем’єр-ліги проти Динамо (0:2) зробили допис на офіційній сторінці клубу в інстаграм із погрозою столичному клубу.

Причина  –  відмова тренера Динамо Олександра Шовковського давати інтерв’ю саме клубному медіаресурсу Кривбаса. 

«Відмова тренера команди від післяматчевого флешінтерв’ю є прямим порушенням норми Регламенту змагань.

Враховуючи, що в пункті 7 статті 50 вказано, що у разі неявки головного тренера або футболіста для зйомки флешінтерв’ю, до клубу застосовуються дисциплінарні санкції. Тому надалі нехай оцінку ситуації дають відповідні органи українського футболу», –  йдеться з-поміж іншого в заяві Кривбаса.

Колеги криворізьких журналістів з пресслужби Динамо також написали офіційне звернення в якому чітко пояснили та предметно аргументували свою точку зору.

  • Після перемоги в Кривому Розі Динамо має в своєму активі 19 очок після 11-ти зіграних поєдинків та посідає восьму сходинку в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • В наступному турі команда Олександра Шовковського вдома прийматиме львівський Рух. Поєдинок заплановано на 26 листопада. Початок гри в Києві о 17:00.
  • Кривбас опустився на третій щабель. В активі команди з Кривого Рогу 27 очок.
  • В наступному турі команда Юрія Вернидуба на виїзді зіграє проти Минаю. Поєдинок заплановано на 25 листопада. Початок гри о 13:00.