Колишній захисник Динамо вболівав за Кривбас у матчі проти киян: неочікувана заява

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
871
0 голосів
Колишній захисник Динамо вболівав за Кривбас у матчі проти киян: неочікувана заява
Владислав Ващук. Фото: Google
Ексзахисник київського Динамо, представник «золотої» команди Валерія Лобановського Владислав Ващук, відвідав поєдинок 14 туру УПЛ між Кривбасом та столичним клубом (0:2).

Владислав Ващук у розмові з віцепрезидентом Кривбаса Артемом Гагаріним, яка відбулася в переві поєдинку 14-го туру української Прем’єр-ліги між криворізьким клубом та Динамо (0:2), несподівано сказав, що вболіває геть не за команду Олександра Шовковського.

«Сьогодні насамперед вболіваю за Кривбас, а переживаю за Динамо». 

Також Ващук прокоментував найрезонанснішу подію у грі – пряму червону гравцю Кривбаса Данилу Бескоровайному

«На мій погляд, червоною карткою суддя поламав гру. Це не те, що треба робити в такому матчі. 

Треба було дати трохи більше інтриги. Я думаю, що м’яч рухався в напрямку від Ваната, я не розумію, яка тут червона картка. Судді потрібно було підійти до ВАР і подивитися самому», – сказав Ващук в ефірі клубного Ютуб-каналу Кривбаса.

  • Після перемоги в Кривому Розі Динамо має в своєму активі 19 очок після 11 зіграних поєдинків та посідає восьму сходинку в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • В наступному турі команда Олександра Шовковського вдома прийматиме львівський Рух. Поєдинок заплановано на 26 листопада. Початок гри в Києві о 17:00.
  • Кривбас залишився на другому щаблі. В активі команди з Кривого Рогу 27 очок. Відставання від Полісся, яке розташувалося на першомі місці, складає два пункти.
  • В наступному турі команда Юрія Вернидуба на виїзді зіграє проти Минаю. Поєдинок заплановано на 25 листопада. Початок гри о 13:00.