Ребров вперше прокоментував призначення Шовковського тренером Динамо: легенда відповів, чи вийде у СаШо

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
629
0 голосів
Ребров вперше прокоментував призначення Шовковського тренером Динамо: легенда відповів, чи вийде у СаШо
Олександр Шовковський. Фото: ФК Динамо
Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров прокоментував призначення Олександра Шовковського на посаду виконувача обов’язків головного тренера Динамо.

Головний тренер збірної України Сергій Ребров висловився щодо призначення Олександра Шовковського в.о. головного тренера Динамо.

«Будь-який тренер Динамо – це дуже важливий крок. Я бажаю Олександру тільки успіхів та повернути Динамо на той рівень, на якому воно має бути».

Спеціаліст також оцінив перспективи СаШо у новій ролі.

«Це все залежить від нього. Я теж так починав. Я вважаю, треба почати, а далі подивимось. Як я вже казав, все залежить від нього», – сказав Ребров в інтерв’ю YouTube-каналу ВЗБІРНА.

  • Шовковський, який був асистентом Мірчі Луческу, замінив його після підставки 3 листопада, коли кияни поступилися вдома Шахтарю (0:1) у 13-му турі УПЛ;
  • Колишній голкіпер біло-синіх почав працювати у штабі Містера із січня цього року;
  • Ребров також з 2010 по 2014 рр. був помічником головного тренера Динамо, а потім самостійно очолював команду до 2017 року. Він привів команду до двох внутрішніх чемпіонств, виграв із нею два національних Кубки та один Суперкубок України.