Дніпро-1 обіграв Олександрію і вийшов на друге місце, посунувши Полісся: Ротань не перемагає в УПЛ 11 матчів

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
215
0 голосів
Дніпро-1 обіграв Олександрію і вийшов на друге місце, посунувши Полісся: Ротань не перемагає в УПЛ 11 матчів
Олександр Філіппов. Фото: СК Дніпро-1
В поєдинку 13-го туру української Прем’єр-ліги Дніпро-1 переграв Олександрію і піднявся на другий щабель в турнірній таблиці. Перемогу команді Максимова приніс гол Філіппова.

Здається, Юрій Максимов знайшов гідну заміну Артему Довбику на вістрі атаки Дніпра-1. Принаймні гра Олександра Філіппова в останніх іграх не може не тішити вболівальників дніпровської команди, адже голи у сітку воріт опонентів він забиває із завидною регулярністю.

Черговий, четвертий гол за шість матчів, Філіппов вколотив у сітку воріт Олександрії після розмашистої атаки: Олександр Піхальонок зряче навісив з лівого флангу на Володимира Адамюка, той головою скинув вздовж воріт і Філіппов розстріляв Георгія Єрмакова.

Доволі жваво розпочав Дніпро-1 і по перерві, але... «Дякуючи» повітряній тривозі, яка лунала в Дніпрі тричі (!!!), через що гравці ховались в укритті стадіону, темп гри геть збився і голів в поєдинку більше забито не було.

Розкішний гол Олексія Гуцуляка, який сміливо міг би претендувати на звання найкращого в турі, через офсайд, після підказки асисетнта на ВАР, головна арбітриня гри Анастасія Романюк відмінила.

▶️ Гол Філіппова та скасований м’яч Гуцуляка дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Україна. Прем’єр-ліга

13-й тур

Дніпро-1 –  Олександрія 1:0 (1:0)

Гол: Філіппов, 34.

  • Після перемоги над Олександрією в активі Дніпра-1 є 27 пунктів. Нині команда розмістилися на другому щаблі у турнірній таблиці УПЛ. У підопічних Юрія Максимова порівну очок з Кривбасом, який йде першим, але гірша різниця забитих/пропущених. 
  • Олександрія після поразки у Дніпрі, як і раніше, має в доробку лише десять очок і посідає 14 щабель.
  • Команда Руслана Ротаня не перемагає в УПЛ 11 матчів поспіль.
  • В наступному турі Дніпро-1 на виїзді зіграє проти донецького Шахтаря. Поєдинок заплановано на 12 листопада. Початок гри о 19:00.
  • Олександрія в 14-му турі вдома прийматиме Олександрію. Поєдинок заплановано на 11 листопада. Початок гри о 17:00.