ЛНЗ та Колос не виявили сильнішого: команда з Київщини врятувалася від поразки завдяки пенальті в кінці гри

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
954
0 голосів
ЛНЗ та Колос не виявили сильнішого: команда з Київщини врятувалася від поразки завдяки пенальті в кінці гри
Андрій Богданов та Антон Савін у матчі ЛНЗ – Колос. Фото: ФК ЛНЗ
ЛНЗ майже годину ігрового часу вів у рахунку і був максимально близький до того, щоб взяти три очки у матчі з Колосом, але ковалівська команда наприкінці поєдинку з пенальті вирвала нічию у Черкасах.

Матч 13 туру Української Прем'єр-ліги між ЛНЗ та Колосом з Ковалівки мав розпочатися ще о 13:00, але масштабна повітряна тривога в Україні відсунула початок гри майже на три години. Стартовий свисток у Черкасах пролунав о 15:45.

Навіть така затримка не завадила почати командам гру, як-то кажуть, без розкачки і перший гол у матчі зусиллями Сергія Шестакова стався вже на 20-ій хвилині матчу.

Далі колективи продовжили створювати нагоди, але зрівняти рахунок Колос зумів лиш під кінець матчу з пенальті. Зробив це Вадим Мілько. Даний гол встановив нічию між ЛНЗ та Колосом у Черкасах.

Футбол. УПЛ. 13-ий тур.

ЛНЗ – Колос – 1:1

Гол: Шестаков 20 – Мілько 79 (пенальті)

  • Колос у турнірній таблиці завдяки даній нічиї обійшов київське Динамо та займає сьоме місце. ЛНЗ ж тепер займає десяту сходинку.
  • Колектив з Київщини 10 листопада прийме Минай, а черкаська команда через два дні після цього зіграє на виїзді з Зорею.