«Могли впертися і був би скандал»: український клуб незадоволений вчинком Шахтаря – що сталося

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
646
0 голосів
«Могли впертися і був би скандал»: український клуб незадоволений вчинком Шахтаря – що сталося
Андрій Нелін та Ярослав Ракіцький. Фото: ФК Шахтар
Футбольний коментатор Максим Гіленко розповів цікаві подробиці довкола поєдинку 1/4 фіналу Кубка України між сумською Вікторією та донецьким Шахтарем.

Максим Гіленко розповів, що ситуація довкола перенесення поєдинку 1/4 фіналу Кубка України між Вікторією та Шахтарем (0:3), була зовсім не простою.

«Чому гра Вікторія – Шахтар відбулася на стадіоні Лівого Берега, а не в Сумах? Вікторії неприємна ситуація з чвертьфіналом. Вони одразу передчували, що щось буде – що Шахтар буде переносити цей матч по датах або спробує поміняти стадіон.

Стадіон Вікторії далеко не найкращий, але для Кубку України він був сертифікований».

Гіленко детально розказав про всі підкилимні процеси і методи, завдяки яким Шахтар просунув власні інтереси. 

«Що зробив Шахтар? Він навіть не звернувся спершу в клуб, а почав просувати це питання через УАФ. На керівництво Вікторії вийшли вже на фінальному етапі. Вийшло так, що перенос матчу був добровільно-примусовий для Вікторії. 

Хоча там кажуть, що могли впертися і був би скандал. Їм не подобається, що Шахтар не вирішував питання особисто, а тиснув на клуб, як велика корпорація зжирає маленьку», – розповів Гіленко в ефірі ТаТоТаке.

  • Після перемоги в Києві над Динамо в поєдинку 13-го туру (1:0), Шахтар піднявся на третій щабель в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги. У команди Маріно Пушича 24 очки. Відставання від Кривбаса, який окупував першу сходинку, складає два пункти.
  • В наступному турі «гірники» зіграють проти Дніпра-1. Поєдинок заплановано на 12 листопада. Почтаок гри о 19:00.