Шахтар вперше за чотири роки вийшов у півфінал Кубку України: Пушич здобув дебютну перемогу на чолі команди

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1513
0 голосів
Шахтар вперше за чотири роки вийшов у півфінал Кубку України: Пушич здобув дебютну перемогу на чолі команди
Маріно Пушич. Фото: ФК Шахтар
У понеділок, 30 жовтня, донецький Шахтар обіграв сумську Вікторію (3:0) у матчі 1/4 фіналу Кубку України. «Гірники» забезпечили переможний результат для себе у першому таймі.

Шахтар на виїзді переміг першолігову Вікторію (3:0) в 1/4 фіналу Кубку України та вийшов до півфіналу.

«Гірники» забезпечили переможний для себе результат ще в першій половині першого тайму.

⚽️ Відео голів матчу дивіться у нашому телеграм-каналі

На 17-й хвилині голом відзначився Єгор Назарина, який влучно пробив з-за меж штрафного майданчика після скидання від Кевіна Келсі.

На 20-й хвилині подвоїв перевагу Шахтаря Олександр Зубков. Він здорово упіймав м’яч після довгої передачі Ярослава Ракицького та вразив ближній кут воріт Вікторії.

Крапку у грі поставив гол Ракицького на 90+1-й хвилині. Захисник головою переправив м'яч у ворота суперника після подачі із кутового від Георгія Судакова.

Вікторія – Шахтар – 0:3

Голи: Назарина, 17, Зубков, 20, Ракицький, 90+1

29 жовтня. 15:00. Київ. Стадіон «Лівий Берег»

  • Головний тренер Шахтаря Маріно Пушич здобув свою першу перемогу на чолі команди. У першому матчі він в гостях поступився Барселоні (1:2) третьому турі групового етапу Ліги чемпіонів;
  • Донецький клуб вперше вийшов до півфіналу Кубку України з сезону 2018/19. Тоді Шахтар став володарем титулу, перемігши у фіналі першоліговий Інгулець (4:0);
  • Зазначимо, що базовою датою розіграшу півфіналу Кубку України є 3 квітня 2024 року. Фінал попередньо запланований на 15 травня 2024 року.