«У мене не було іншого вибору»: Ребров розповів про ситуацію, через яку його висміяли фанати Тоттенгема

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1300
0 голосів
«У мене не було іншого вибору»: Ребров розповів про ситуацію, через яку його висміяли фанати Тоттенгема
Сергій Ребров. Фото: ФК Тоттенхем
Український ексфорвард Тоттенхему Сергій Ребров розповів цікаву історію, яка сталася із ним у день лондонського дербі проти Арсеналу (1:1) у 18-у турі сезону 2000/01.

Сергій Ребров пригадав, як бувши гравцем Тоттенхему, ледве не спізнився на гостьовий поєдинок проти Арсеналу (1:1), хоча готувався грати в основному складі команди.

«Я пам'ятаю дербі проти Арсеналу у 2000 році – я застряг у пробці й запізнювався. У мене не було іншого вибору, окрім як залишити свою машину приблизно в 300 метрах від «Вайт Харт Лейн» та бігти до нього, а безліч уболівальників сміялися наді мною і жартували».

Колишній футболіст зізнався, що вже не сподівався зіграти у тому матчі через курйозний інцидент.

«Я подумав: «Немає жодного шансу, що я зіграю сьогодні». Зрештою я дійшов до роздягальні приблизно за 20 хвилин до початку матчу, і головний тренер Джордж Грем виглядав не дуже щасливим».

Однак, на диво, наставник вирішив не змінювати своє рішення випустити Реброва у складі.

«Я був здивований, почувши, як він сказав, що я починаю гру, але він сказав що краще мені забити, якщо хочу уникнути штрафу за запізнення. На щастя, я забив, і ми зіграли внічию 1:1», – розповів Ребров в інтерв’ю FourFourTwo.

  • Нагадаємо, що Ребров відкрив рахунок у тій грі на 31-й хвилині, а зрівняв цифри на табло Патрік Вієйра на 89-й хвилині;
  • Українець виступав за «шпор» з липня 2000 по січень 2003 рр. У 72 матчах він забив 16 голів та віддав два асисти.