«Вони «плавили» ван Леувена»: журналіст попередив гравців Динамо від повторення історії з Шахтарем

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1014
0 голосів
«Вони «плавили» ван Леувена»: журналіст попередив гравців Динамо від повторення історії з Шахтарем
Патрік ван Леувен. Фото: ФК Шахтар
Відомий український футбольний журналіст Ігор Циганик поділився думкою щодо звільнення Патріка ван Леувена із Шахтаря та пояснив, чому в Динамо може статися та ж сама історія з Мірчею Луческу.

Ігор Циганик дав зрозуміти, що, на його думку, Патріка ван Леувена звільнили з Шахтаря саме через футболістів донецького клубу.

«Динамо має проблеми, які я не знаю, як вирішити. Не знають і Луческу із тренерським штабом. Склалася історія, яка мені не дуже подобається. 

Я говоритиму і про Динамо, і про Шахтар. У нас футболісти вирішують, хто їх має тренувати. Це дуже погано».

Журналіст зізнався, що у київському Динамо може статися подібна ситуація, коли гравці змусять президента клубу Ігоря Суркіса звільнити головного тренера Мірчу Луческу.

«Коли я почув коментарі гравців Шахтаря після призначення нового тренера, я зрозумів, що вони «плавили» ван Леувена. 

Вони його не прийняли. Чи не сподобався, давайте наступного. І те саме може бути в Динамо. Це дуже небезпечна гра», — сказав Циганик у програмі «Циганик Live».

  • Відзначимо, що Патрік ван Леувен провів на чолі Шахтаря лише 12 матчів у всіх турнірах. На заміну голландському фахівцю прийшов Маріно Пушич.
  • Луческу очолив Динамо влітку 2020 року і за підсумками сезону 2020/21 привів киян до чемпіонства, а також завоював Кубок і Суперкубок України.
  • Контракт румунського наставника з українським клубом чинний до червня 2024 року.
  • Матч Динамо – Шахтар відбудеться у п’ятницю, 3 листопада. Гра розпочнеться о 17:00 за київським часом;
  • «Гірники» після десяти проведених матчів мають в активі 21 очко та посідають третє місце у таблиці. Біло-сині набрали 16 пунктів у дев’яти зустрічах та знаходяться на сьомому місці.