Циганик назвав двох основних кандидатів на заміну Луческу в Динамо: один з них відмовив клубу з Європи

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
2538
0 голосів
Циганик назвав двох основних кандидатів на заміну Луческу в Динамо: один з них відмовив клубу з Європи
Мірча Луческу та Олександр Шовковський. Фото: ФК Динамо Київ
Відомий український футбольний журналіст Ігор Циганик поділився думкою щодо потенційних кандидатів на зміну Мірчі Луческу на посаді головного тренера Динамо.

Динамо не перемагає вже три тури в рамках УПЛ. Такі результати можуть змусити президента киян Ігоря Суркіса звільнити Мірчу Луческу з посади головного тренера команди.

Ігор Циганик вважає, що новим наставником столичного гранду може стати Олександр Шовковський або Ігор Костюк, які давно працюють у системі Динамо, а останній навіть відмовився від пропозиції з європейського клубу.

«Першим кандидатом на посаду головного тренера може бути Шовковський. Але він працює у штабі Луческу. Є деякі питання. Є варіант із Костюком, бо він знає молодих футболістів, які виховувалися під його керівництвом», — заявив Циганик у програмі «Циганик Live».

  • Луческу очолив Динамо влітку 2020 року і за підсумками сезону 2020/21 привів киян до чемпіонства, а також завоював Кубок і Суперкубок України.
  • Контракт румунського наставника з українським клубом чинний до червня 2024 року.
  • Матч Динамо – Шахтар відбудеться у п’ятницю, 3 листопада. Гра розпочнеться о 17:00 за київським часом;
  • «Гірники» після десяти проведених матчів мають в активі 21 очко та посідають третє місце у таблиці. Біло-сині набрали 16 пунктів у дев’яти зустрічах та знаходяться на сьомому місці;