«Це було моє рішення і я вважаю, що воно правильне»: Надєїн відверто пояснив, чому звільнив Вірта із Вереса

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
246
0 голосів
«Це було моє рішення і я вважаю, що воно правильне»: Надєїн відверто пояснив, чому звільнив Вірта із Вереса
Юрій Вірт. Фото: НК Верес
Президент рівненського Вереса Іван Надєїн детально розповів, чому він вирішив звільнити з посади головного тренера команди Юрія Вірта, навіть після збереження прописки в УПЛ.

Іван Надєїн остаточно розставив всі крапки над і в доволі скандальному звільненні з посади головного тренера рівненського Вереса колишнього головного тренера команди Юрія Вірта.

«Це було моє рішення і я вважаю, що воно правильне. При Вірту у нас була одна з найгірших серій в українському футболі. У Вереса не було ні результату, ні гри. Треба було щось міняти і ми прийняли рішення змінити тренера. 

Можливо, комусь подобався більш простий футбол, в який ми грали раніше. Є різні думки, тільки час покаже, хто був правий», – розповів Надєїн в ексклюзивному інтерв’ю для «Українського футболу».

  • Юрій Вірт тренував рівненський Верес з 2019 до 2023 року. Під його керівництвом рівненський клуб виграв Першу лігу та провів два сезони в українській Прем'єр-лізі. 
  • За підсумками сезону 2022/2023 років Верес набрав 31 очко в 30 турах та фінішував на 13 сходинці. У перехідних матчах команда Вірта виявилася сильнішою за МФК Металург (0:1, 6:1).