«З ними Верес буде намагатись вийти із кризи»: Надєїн прокоментував можливу заміну Лавриненка на Костишина

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
624
0 голосів
«З ними Верес буде намагатись вийти із кризи»: Надєїн прокоментував можливу заміну Лавриненка на Костишина
Іван Надєїн. Фото: Google
Президент Вереса Іван Надєїн висловився про останні чутки, за якими головним кандидатом на заміну Сергію Лавриненку у рівненському клубі є Руслан Костишин.

Іван Надєїн в ексклюзивному інтерв’ю для «Українського футболу» заявив, що інформація про призначення на посаду головного тренера Вереса Руслана Костішина не відповідає дійсності.

«Не знаю, це вам краще у Співаковського запитати, раз він таке сказав. Я в перший раз чую про Костишина. У нас є головний тренер Лавриненко і новий спортивний директор Габовда. З ними будемо намагатись вийти із кризи».

Президент рівненської команди вважає, що у негативних результатах Вереса винен не тільки Лавриненко. 

«Безперечно, результати Вереса на сьогодні негативні. Але якщо подивитися об’єктивно, то ми падаємо вже рік. У нас була жахлива серія без перемог при минулому тренері [Юрію Вірту], яка стала антирекордною в історії Вереса. Поки що, зміни, які ми провели влітку, не допомогли нам досягти результату. Ми не зупинили падіння», — сказав Надєїн. 

  • Сергій Лавриненко очолив Верес влітку 2023 року, підписавши контракт з народним клубом до 30 червня 2026 року.
  • Після 11-ту турів в українській Прем'єр-лізі, Верес перебуває в підвалинах турнірної таблиці: шість очок, 15-й щабель.
  • В наступному турі команда Сергія Лавриненка на виїзді зіграє проти закарпатського Минаю. Поєдинок має відбутися 29 жовтня. Початок гри о 13:00.
  • Першим і поки єдиним клубом, який Руслан Костишина тренував в Україні був ковалівський Колос.
  • За сім років Костишин вивів команду з Київщини з аматорського рівня до Прем'єр-ліги та участі у Лізі Європи, де ковалівський колектив у сезоні 2020/2021 вилетів у третьому кваліфікаційному раунді.
  • Останнім місцем роботи Костишина був Аксу з Казахстану, де українець працював у 2022-2023 роках.