Суд виніс черговий вирок Коломойському: колишній власник Дніпра почав скаржитися на здоров’я

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
460
0 голосів
Суд виніс черговий вирок Коломойському: колишній власник Дніпра почав скаржитися на здоров’я
Ігор Коломойський. Фото: УНІАН
Шевченківський районний суд Києва після розгляду питання про зміну запобіжного заходу неофіційному власнику Дніпра-1 Ігорю Коломойському ухвалив рішення залишити його під вартою.

Неофіційний власник Дніпра-1 Ігор Коломойський залишиться під вартою за рішенням Шевченківського районного суду Києва після розгляду питання про зміну йому запобіжного заходу.

Також, як повідомляє Hromadske, згідно з постановою суду, олігарху мають надавати медичну допомогу та забезпечити необхідне лікування.

Адвокати Коломойського, посилаючись саме на погіршення стану його здоров'я, клопотали про зміну запобіжного заходу з перебування під вартою (з альтернативою застави у 3,8 мільярда гривень) на цілодобовий домашній арешт у його будинку в селі Микільське-на-Дніпрі Дніпропетровської області.

Сам підслідний повідомив суду, що вже вісім років страждає на панкреатит та діабет і що через неможливість приймати в СІЗО препарат, який він має вживати щотижня, в нього за останній місяць загострилися хронічні захворювання.

25 жовтня співробітники приватної медустанови проводитимуть збір аналізів для обстеження Коломойського, про що він просив особисто. У проханні провести обстеження у Дніпрі йому відмовили.

  • Нагадаємо, що Коломойський потрапив у СІЗО 2 вересня;
  • 25 вересня суд вперше відхилив клопотання захисту про зміну йому запобіжного заходу;
  • Йому оголошено ряд підозр у щодо незаконного заволодіння та легалізації коштів «ПриватБанку».