«Нічого нема. Повний хаос»: Сабо розніс гру Динамо при Луческу після поразки від Дніпра-1

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1056
0 голосів
«Нічого нема. Повний хаос»: Сабо розніс гру Динамо при Луческу після поразки від Дніпра-1
Йожеф Сабо. Фото: Google
Колишній головний тренер київського Динамо Йожеф Сабо прокоментував підсумок поєдинку одинадцятого туру української Прем'єр-ліги між столичним клубом та Дніпром-1 (0:1).

Жива легенда київського Динамо Йожеф Сабо прокоментував чергову поразку рідного клубу, який зганьбився напередодні, програвши в домашніх стінах Дніпру-1 в 11-му турі української Прем’єр-ліги (0:1). 

«Дніпро-1 забив і засушив гру. Фірмові Динамівські флангові атаки з забіганнями – було пару, але в центрі вже ніхто не реагував на ці передачі. Так не можна - тільки через центр.

Буяльський обігрує і йде в центр. Чому не можна йти через фланги? Зробити забігання на швидкості з наступним пасом в центр, не обовʼязково прострілювати. Але нічого цього нема. Повний хаос».

Натомість наставника Дніпра-1 Юрія Максимова Йожеф Йожефович похвалив.

«Вболіваю за Максимова. Ще коли Дніпро-1 шукав тренера я казав, що Максимов хороший варіант. Юра був хорошим футболістом, з характером. Тож він і тренер з характером. 

В нього має бути дисципліна на першому місці - як на полі, так і в побуті. От він це потихеньку і налагоджує. В обороні це помітно – команда стабільно грає на нуль», – сказав Сабо в інтерв’ю телеграм-каналу УПЛ-ТБ.

  • Після поразки від Дніпра-1 Динамо має в активі 15 очок та посідає сьому сходинку в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • В 12-му турі Динамо зіграє на виїзді проти ковалівського Колоса. Поєдинок має відбутися 28 жовтня. Початок гри о 15:00. 
  • Дніпряни наразі йдуть шостими, маючи 18 очок в доробку.
  • В 12-му турі Динамо зіграє на виїзді проти ковалівського Колоса. Поєдинок має відбутися 28 жовтня. Початок гри о 15:00. 
  • Дніпро-1 у наступному турі УПЛ на виїзді зіграє проти лідера чемпіонату Кривбасу. Поєдинок заплановано на 28 жовтня. Початок гри о 13:00. 
  • Серед тижня команда Юрія Максимова зіграє в Полтаві перенесений поєдинок першого туру проти Ворскли. Матч заплановано на 25 жовтня. Початок гри о 15:00.