Дніпро-1 на виїзді переміг Динамо: деталі другої поспіль поразки киян

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
836
0 голосів
Дніпро-1 на виїзді переміг Динамо: деталі другої поспіль поразки киян
Динамо - Дніпро-1. Фото: Динамо
У матчі 11 туру чемпіонату України київське Динамо у домашньому поєдинку приймало дніпровський Дніпро-1. Поєдинок завершився мінімальною перемогою гостей.

Сьогодні, 22 жовтня, відбувся черговий матч 11 туру УПЛ. Київське Динамо у домашньому поєдинку поступилося дніпровському Дніпру-1.

Перший тайм не був багатим на моменти, проте один гол глядачі таки побачили – півзахисник Дніпра-1 Олексій Гуцуляк вдало пробив на межі штрафного майданчика та вивів свою команду вперед.

Єдиний гол у зустрічі можете переглянути у нашому телеграм-каналі

Друга половина зустрічі пройшла під контролем київського Динамо, яке хотіло відігратись. На жаль, вболівальники голів більше не побачили.

Чемпіонат України. 11 тур

Динамо – Дніпро-1 – 0:1

Голи: Гуцуляк, 13

22 жовтня. 17:00. Київ. Стадіон «Динамо» імені Валерія Лобановського

  • Київський клуб в останніх чотирьох поєдинках у всіх турнірах здобув лише одну перемогу та тричі програв, а ось дніпровська команда вже три гри поспіль не знає горечі поразки.
  • Поразка опустила Динамо на сьоме місце в турнірній таблиці з 15 очками в активі. У Дніпра-1 наразі 18 балів та шосте місце.
  • У наступному, 12 турі чемпіонату України Динамо зіграє у виїзному поєдинку з ковалівським Колосом. Гру заплановано на 28 жовтня. Початок о 15:00.
  • Дніпро-1 25 жовтня поміряється силами із полтавською Ворсклою у гостьовій грі перенесеного першого туру УПЛ. Матч розпочнеться о 15:00.