В Англії назвали фаворитів Євро-2024: чи потрапила у список збірна України

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1104
0 голосів
В Англії назвали фаворитів Євро-2024: чи потрапила у список збірна України
Лого Євро-2024. Фото: Google
Чемпіонат Європи розпочнеться у наступному році і ще навіть не завершився відбір до турніру, а відомий портал Goal склав рейтинг фаворитів Євро-2024, включивши і збірні, які ще не кваліфікувалися на першість.

Збірна України не потрапила навіть у топ-20 фаворитів Євро-2024. Проте албанці займають 11 позицію, а італійці – 20-ту.

На вершині рейтингу фаворитів Євро-2024 знаходиться фіналіст останнього чемпіонату світу, Франція, яка вже забезпечила собі участь у чемпіонаті Європи. 

Журналісти Goal бачать чудове поєднання досвіду та молодості у складі французької команди.

«Наразі це європейська команда з найвищим рейтингом у світі - і на те є вагомі причини. Франція може похвалитися відверто великим складом гравців, сумішшю ветеранів, які бачили, зробили і виграли все, а також цікавої молоді».

Наші колеги також відзначають, що «гальські півні» напрочуд впевнено пройшли відбір до Євро-2024.  

«У цієї команди немає недоліків: на сьогоднішній день вони виграли всі шість групових ігор, пропустивши при цьому всього один гол, а також обіграли Нідерланди вдома і на виїзді. 

Франція, яка посіла друге місце на чемпіонаті світу 2022 року, багато в чому є командою, яка може перемогти на Євро-2024».

До топ-5 рейтингу також входять Англія, Португалія, Іспанія та Бельгія, команди, які вже гарантували свою участь у фінальній частині турніру.

Рейтинг фаворитів Євро-2024 за версією Goal 

  1. Франція
  2. Англія
  3. Португалія
  4. Іспанія
  5. Бельгія
  6. Австрія
  7. Німеччина
  8. Шотландія
  9. Туреччина
  10. Угорщина
  • У групі С відбору Євро-2024 ситуація така: Англія іде першою з 16 очками, Україна друга з 13 балами, у третьої Італії 10 пунктів, а четверта Північна Македонія набрала сім очок. У Мальти нуль балів.
  • Матч Україна – Італія відбудеться в Леверкузені 20 листопада (21:45).
  • Перед цим 17 листопада італійці зіграють з македонцями і, якщо вони переможуть, в матчі з українцями Скуадру Адзурру влаштує і нічия. А команді Реброва, аби вийти на Євро, треба буде тільки перемагати.