«Ми грали у найважчій групі – з Україною та Італією»: Саутґейт прокоментував вихід Англії на Євро

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
1115
0 голосів
«Ми грали у найважчій групі – з Україною та Італією»: Саутґейт прокоментував вихід Англії на Євро
Ґарет Саутґейт, фото: Google
Головний тренер збірної Англії Ґарет Саутґейт прокоментував перемогу над Італією (3:1) та достроковий вихід команди на Євро-2024.

Ґарет Саутґейт прокоментував вихід Англії на Євро-2024.

«Ми зіграли дуже добре. У нас була невдача з пропущеним голом, але ми зберегли спокій і повернулися в гру. У другому таймі ми були видатними не лише за якістю нашої гри та тим, як ми контролювали м’яч, але й за трудовою етикою в команді.

З точки зору відбору, я думаю, що ми грали, мабуть, у найважчій групі – з Україною, Італією та Англією. З самого початку, після перемоги в Неаполі та гри проти України, ми стабільно показували хороші результати», – сказав Саутґейт в коментарі для УЄФА.

Англія достроково гарантувала собі вихід на чемпіонат Європи.

Україна та Італія будуть боротися за другу пряму путівку на форум. Північна Македонія залишає за собою шанси на третю сходинку у боротьбі з італійцями.

  • Напряму на Євро-2024 вийдуть по дві найкращі команди з кожної групи. Ще три путівки будуть розіграні у стикових матчах, які визначаться з результатами Ліги націй-2021/22.
  • Збірна України останню гру в рамках кваліфікації проведе 20 листопада проти Італії у Німеччині на леверкузенській «БайАрені».