«Хто не бігатиме – я міняю відразу»: Срна провів перше тренування в якості тренера Шахтаря

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
3563
0 голосів
«Хто не бігатиме – я міняю відразу»: Срна провів перше тренування в якості тренера Шахтаря
Дарійо Срна. Фото: ФК Шахтар
Новий виконувач обов'язків головного тренера Шахтаря Дарійо Срна вже провів перше тренування у новій для себе ролі та виголосив мотиваційну промову до футболістів.

Виконувач обов'язків головного тренера Шахтаря Дарійо Срна, який прийняв цей пост після відставки Патріка ван Леувена, провів перше тренування в новій для себе ролі.

На спортивній базі у Винниках на Львівщині керманич «гірників» звернувся до футболістів:

«З сьогоднішнього дня я хочу сказати, що я не Гвардіола. Я знаю, що я вам хочу та можу дати, і я дам. Це вірність, гарна атмосфера і свобода. І гратиме лише той, який любить, поважає та готовий битися за цю футболку. Я вас запевняю. Три хвилини хто не бігатиме – я міняю відразу».

Також Срна залишив своїм підопічним важливе послання:

«Я не змінюватимуся. Я сміятимусь, жартуватиму з вами. Я такий який є. Але з сьогоднішнього дня всі мають розуміти, що Шахтар – це Шахтар. І якщо один там не підходитиме, не буде задоволений - у мене руки відкриті, і я прийматиму рішення. Поки я тут, я прийматиму рішення».

Наостанок у відео, яке оприлюднила пресслужба Шахтаря на клубному YouTube-каналі хорват висловив сподівання, що він з футболістами порозуміється:

«Я сподіваюся, що ми знайдемо спільну мову. Президент уже відправив меседж усім, і з сьогоднішнього дня почнемо працювати. Готові?»

  • Попередник Срни, Патрік ван Леувен, пропрацював у Шахтарі з липня по жовтень 2023 року.
  • Прем'єрний поєдинок хорвата на чолі «гірників» пройде 21 жовтня проти ЛНЗ.