Роспутько вийшов на зв’язок з Шахтарем: журналіст повідомив нові подробиці таємного зникнення гравця

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
464
0 голосів
Роспутько вийшов на зв’язок з Шахтарем: журналіст повідомив нові подробиці таємного зникнення гравця
Олександр Роспутько, фото: Instagram
Як повідомив журналіст Володимир Звєров, Олександр Роспутько зрозумів наслідки своєї втечі до росії лише після розмови з Шахтарем, яка мала місце після повернення «гірників» до України.

Журналіст Володимир Звєров розкрив деталі зникнення гравця Шахтаря U-19 Олександра Роспутька після матчу «гірників» з Антверпеном у Юнацькій лізі УЄФА (2:1).

За словами Звєрова, до України обидва склади Шахтаря поверталися разом:

«Наступного дня після матчу чартерний рейс з Брюсселя, на який сідає і основна команда, і молодіжка. І Роспутько разом з усіма здав валізу в багаж, отримав посадковий талон, але не з'явився на посадку. Перша думка: як таке взагалі можливо?»

Зникнення футболіста виявили вже по дорозі до літака:

«Наскільки я знаю, вже в автобусі, який їде по летовищу, почали ставити питання: де Роспутько? Перший автобус під'їхав до літака, другий, його нема. Аеропорт в Брюсселі великий, міг загубитися. Але коли він вимкнув телефон, вже почали щось підозрювати». 

Журналіст розповів, що відсутність Олександра виявили ще в Бельгії, але нічого вдіяти не змогли через вимкнений телефон:

«Роспутько пішов у туалет, зняв з себе костюм Шахтаря, вдягувся в «цивільне», повидаляв себе з усіх соцмереж. В літаку зрозуміли, що він зник, але зв'язку з ним не було і полетіли без нього».

Звєров також повідомив, що гравець таки зв'язався зі своїм клубом:

«Після того, як Шахтар прибув до України, Роспутько вийшов на контакт з представниками «гірників» і поговорив з ними. Вони йому чітко дали зрозумів, мов, що ти робиш».

Журналіст у програмі Звєров Про Футбол розповів, як ця розмова відобразилася на самому Роспутьку:

«Він транзитом через Стамбул, наскільки я розумію, полетів на росію і тільки після розмови з Шахтарем йому почало доходити, що він накоїв. Адже Шахтар у разі його неповернення буде вимагати чималу компенсацію».

  • Окрім Шахтаря, Роспутько також грав за збірну України U-19.
  • Він провів чотири матчі у складі команди.
  • Раніше з Роспутьком попрощалися його агенти.