«Не люблю це афішувати»: Ребров розповів про те, як допомогає армії

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
435
0 голосів
«Не люблю це афішувати»: Ребров розповів про те, як допомогає армії
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Головний тренер збірної України Сергій Ребров відповів на питання про допомогу армії та постраждалим від російської агресії співвітчизникам.

Сергій Ребров відповів на питання про допомогу для збройних сил України:

«Я багато допомагаю і не афішую це. Я вважаю, що зараз це роблять усі, і не тільки футболісти. Ті футболісти, які грали за кордоном, я знаю, вони дуже багато допомагають і ЗСУ, і волонтерам. Я вважаю, що це дуже важлива річ зараз.

Нашому народу потрібна допомога – не тільки воїнам, а й людям, які постраждали від рашистської агресії. Тому ми робимо все від нас залежне, щоб допомогти нашим людям, Збройним силам. Я не люблю це афішувати, але коли будь-хто звертається, я намагаюся допомогти», – заявив тренер збірної України в інтерв'ю для Радіо Свобода

  • 49-річний українець працював головним тренером Динамо з 2014 по 2017 рік та привів команду до двох чемпіонських титулів (2015, 2016), а також здобув два Кубка України (2014, 2015) і один Суперкубок (2016).
  • З 2018 по 2021 рік Сергій Ребров тричі ставав чемпіоном Угорщини з Ференцварошом (2019, 2020, 2021). 
  • Останні два роки український тренер провів на чолі Аль-Айна (2021-2023), з яким в дебютному сезоні виграв чемпіонат та Кубок ОАЕ.
  • На початку червня Сергій Ребров очолив збірну України з футболу: чотири матчі (дві перемоги, нічия та поразка).